• +36 30 391 2196; +36 20 599 4367
 • Egész héten reggel 8-tól este 8-ig

FRX KIDS TANFOLYAM

verified_user   Innovatív oktatás
verified_user   Villámgyors tanulás
verified_user   Blazepod ajándékcsomag
star star star star star  
Rengeteg pozitív visszajelzés

*Regisztráció feltételek:

- A kurzus alatt rendelkezik legalább egy Blazepod szettel.

A KURZUSRÓL

Mit várhatunk? Miben fejlődhetnek a gyerekek? A Blazepod a gyermekek személyiségének formálására, fejlődésére, lehetőséget biztosít a fizikai, kognitív, szociális és érzelmi képességek fejlesztésére. 

Kondícionális képességek: állóképesség, gyorsaság, erő  

A mai digitális világban, az a tapasztalat, hogy a gyerekek egyre többet ülnek képernyő és kütyük előtt, és egyre mozgásszegényebb az életmódjuk. Egyre több gyerek küzd hanyagtartással, ezért elsőként gerinc és a törzs izmainak erősödését emeljük ki, ami által javul a testtartásuk. Mivel a játékok valóban tetőtől-talpig átmozgatnak, ezáltal erősödik izomzatuk, edzettebb lesz a vádlijuk a combizmuk, a karizmuk, a hátizmuk, növeli az izomerőt, erősíti a szívet és az érrendszert is. Az izmok erősödése mellett, a hajlékonyságukra is fejlesztően hat. 

Mozgáskoordináció, testkép, testtudat

A Blazepoddal a gyerekek az összes végtagjukat átmozgatják. A kezek és lábak használatának összehangolása komoly odafigyelést igényel, ami által mozgásuk koordináltabb lesz különösen a szem-kéz, szem-láb koordináció. Pozitív hatással van a statikus és dinamikus egyensúly kialakítására, annak megtartására. A gyakorlatok közben a gyerekek megismerik testüknek határait, azt, hogy a térben éppen hol van a keze, hogyan tartja fejét, mi a mozgásterjedelme egy adott végtagnak.

Térbeli tájékozódó képesség 

Ha a gyermek magán tud tájékozódni, akkor a térben is képes lesz rá. A Blazepoddal végzett játékos feladatok rendszeres gyakorlása hozzájárul a lateralitás kialakulásához, segíti a dominancia kialakulását, növeli a gyerekek térbeli orientációját. Csoportban végzett feladatok alkalmával figyelniük kell arra, társaik hol helyezkednek el és milyen sebességgel mozognak, és tudniuk kell alkalmazkodni egymáshoz.

Szocializáció, egymásra figyelés

A Blazepod sokoldalú felhasználásának köszönhetően lehetőség van arra, hogy a gyermekek csoportban és csapatban is együtt tudjanak játszani. Lehetőséget kap mindenki, a közös cél összetartásra buzdítja a gyerekeket, arra, hogy segítsék egymást, hogy a játék közben kommunikáljanak egymással. Nagyszerű lehetőség egy oktatónak a csapatokat megalkotni és figyelni az erő viszonyokra, vagy épp arra hogy összehozzon olyan gyerekeket, akik eddig kevésbé figyeltek egymásra. A csapatban dolgozás során pedig a személyiség is fejlődik folyamatosan.

Önkép, Önismeret Önbizalom

A Blazepod-os játékokkal, saját korlátaik és erősségeik megismerése, megítélése által javul önképük, önismeretük. A feladatok rendszeres ismétlése és gyakorlása során a gyerekek megérzik, hogy képesek azok megoldására, és ez folyamatos motivációt ad arra nekik, hogy egyre jobban teljesítsenek. A sikeres feladatmegoldás közben megtanulják, hogyan hozzanak gyors és felelősségteljes döntéseket. Ez magabiztosságot ad számukra, ami az életük minden más területén megmutatkozik majd.

Koncentráció, Figyelem, Memória

A Blazepod könnyen felkelti és megragadja minden korosztály figyelmét. Használata közben pedig a figyelem folyamatos fenntartására érdekében megtanulják kizárni a külvilág zavaró tényezőit. Figyelmük tartósságára, fókuszáltságára, koncentráltságára, mind pedig a memóriára és az egyidejű többcsatornás figyelem fejlődésére jó hatással van a Blazepod, hiszen egyszerre kell észben tartaniuk pl: azt hogy a bal kézzel csak a piros lámpát, jobb kézzel a zöldet csapják, kéket pedig nem szabad leütni.

Gondolkodás, Problémamegoldó készség 

A feladatok során a gyerekek fokozatosan próbára tehetik magukat fizikailag, szellemileg, érzelmileg és szociális szempontból egyaránt. Ahhoz, hogy a kapott feladatokat a gyerekek megoldják, szellemi és fizikai készségeik összehangolására van szükségük. Ez segíti a kreatív probléma megoldásukat és serkenti a logikai képességeiket. 

Egyéni és csoportos felhasználás

Az eszköz egyaránt alkalmas egyéni vagy csoportos terápia, fejlesztés, mozgásos óra, edzés, rehabilitáció közben. A változatos, sokoldalú, variálható feladatoknak köszönhetően nagyon sok lehetőség van használni a Blazepodot. Legyen az óvodai vagy iskolai testnevelés óra, gyógytorna, gyerek edzés, mozgásfejlesztő torna, vagy egyéni mozgásterápiák közben is kiváló eszköz, ami színt hoz a foglalkozásokba.

Kiknek ajánjuk?

Minden pedagógusnak és gyermekekkel foglalkozó szakembernek, aki szeretne fejlődni munkájában, aki szeretné hogy a hozzá járó gyermekek fejlődése egy ilyen innovatív eszközzel is meg legyen támogatva, aki szereti a kreatív és változatos órákat, aki szeretné motiválni a gyermekeket a több mozgásra.

Válaszd 4-es vagy 6-os szettünk kiegészítő elemként és juss hozzá termékeinkhez 15% kedvezménnyel

Program

9:00 - 12:30 Blazepod elméleti előadás (Kis csoportos)

 • Blazepod megismerése
 • Edzésmódszerek elsajátítása
 • FRX bemutatása
12:30 - 13:30 Ebédszünet

13:30 - 16:30 Blazepod gyakorlati előadás

 • Blazepod használata a gyerekekkel való edzés közben
 • Blazepoddal fejleszthető képességek elméletben és gyakorlatban
 • Kis csoportos feladat gyakorlás
 • Különböző feladatok elvégzése az eszközzel
16:30 - 17:00 Vizsga
 • Magyar nyelvű
 • Online
 • Telefonon is elvégezhető, de számítógépen ajánlott

A KURZUS TARTALMA

 • Blazepod ajándékcsomag
 • Oklevél, melyet a Blazepod Akadémia állít ki
 • 15% kedvezmény minden termékre a vizsga elvégzését követő 3 napban
 • Oktatás, tananyag, vizsga

Kurzus GYIK

Legtöbbször feltett kérdések

Tartalmazza a kurzus költsége a Blazepod szettet?


Nem. A képzés önmagában, kiegészítő elem nélkül nem tartalmaz eszközöket. Lehetőség van azonban 15% kedvezménnyel megvásárolni a termékeket kiegészítő elemként a kurzus megvételekor.

Kiknek ajánlják a Flash Reflex (FRX) kurzust?


A kurzust főleg edzőknek és terapeutáknak ajánljuk, hogy a legtöbbet kihozhassák az FRX-ből, és hogy minél több feladatot használhassanak a saját területeiken.

Szükség van arra, hogy legyen Blazepod szettem a kurzus alatt?


Igen, a Blazepod szett elengedhetetlen az FRX kurzus ideje alatt. Lehetőség van 15% kedvezménnyel megvásárolni a termékeket kiegészítő elemként a kurzus megvételekor.

Milyen hosszú a Flash Reflex (FRX) kurzus időtartama?


A Flash Reflex (FRX) kurzus időtartama 1 nap, mely nap végén egy online vizsga elvégzésével zárul a képzés.

Kaphatok Flash Reflex (FRX) bizonyítványt arról, hogy elvégeztem a képzést?


Természetesen! Mindenki, aki elvégzi a vizsgát, kap egy hivatalos Flash Reflex (FRX) bizonyítványt, melyet a Blazepod Akadémia állít ki.
Vissza a tetejére