• +36 30 391 2196; +36 20 599 4367
  • Egész héten reggel 8-tól este 8-ig

Az Applikáció

Töltsd le a felhasználóbarát alkalmazásunkat mobilodra és egyszerűen csatlakoztass és vezérelj több podot egyszerre a Bluetooth Low Energy (BLE) technológiával. Válassz az előre megtervezett edzések közül, vagy készítsd el sajátodat! Az okoseszköz, amit használsz, képes felismerni a használt podok számát.
BLAZEPOD GYAKORLATOK
Válassz a sport és fitnessz előre meghatározott tevékenységeinek egyre növekvő listájából.

Találd meg a tökéletes megoldást az edzésekhez és a gyakorlatokhoz, szűrve a játékosok számát, podokat, felszerelést és egyebeket.

EGYEDI GYAKORLATOK
Egyszerűen hozd létre saját tevékenységeid a sok logikai bázis egyikének felhasználásával - a véletlenszerűen világító podtól kezdve a figyelemelterelő vagy meghatározott színű hüvelyekre koncentrálva. Állítsd be a tevékenységet a kívánt eredmény elérése érdekében!

KÖVESD ÉS ELEMEZD

Kövesd nyomon a teljesítményed minden egyes érintéssel és elmaradt találattal, hogy mérni tudd a reakcióidőd milliszekundumig. Elemezd az eredményeket saját vagy játékosaid aktivitása alapján az applikáción keresztül.

RENDELD MEG A BLAZEPOD SZETTED MÉG MA!

TRAINER SZETT
Profi sport-, rehabilitációs- és fitnessz edzőknek. 6 Blazepod, hogy elvégezhesd velük a legkreatívabb, legextrémebb edzéseket.
HUF
161190
 
HUF
Vissza a tetejére