• +36 30 391 2196; +36 20 599 4367
  • Egész héten reggel 8-tól este 8-ig

Induljon a nyár!

Bizonyára mindenki hosszú ideje várta már a jóidőt, ami végre itt is van. Azonban előfordul, hogy alakunkkal nem vagyunk teljesen megelégedve a strandszezonra. Mi azt mondjuk: van még idő! 

Élvezetes edzés

Gyakran nem is azzal van a bajunk, hogy edzés közben fárasztóak a feladatok, hanem az a fránya kezdet. Egyszerűbb otthon maradni, megnézni még egy részt a kedvenc sorozatunkból, vagy videón nézni, ahogy mások edzenek.
Szerencsére a mi eszközeinkkel azonban bárhol a világon elvégezheted a napi mozgást. A Podok könnyűek és kiegészítőiknek köszönhetően bármilyen felületre rögzíthetők. Az applikáción elérhető széles feladat-skála ráadásul megkönnyíti a dolgunk és nagyszerű feladatokkal ösztönöz a mozgásra.

Nyári felkészülés

Sportolóknál az egyik legnehezebb időszak a nyári felkészülés. A sok pihenéssel töltött idő és az olykor több gombóc fagyi a legjobb anyagcserével rendelkező embereken is meglátszik, így áltlában a felkészülés nagyrésze az állóképesség visszanyerésével zajlik. Ezek után nehéz olyan feladatokat kitalálni a száraz futásra, ami motiválja a sportolókat.
Kutatásaink során kiderítettünk, hogy a fényjáték hozzájárul a dopamin termeléshez, mely számos létfontosságú neurológiai és kognitív funkciót szolgál. Ennek hatására feladatok közben a boldogság érzetünk nő, és az egy és idegsejtek közti komminukáció csiszolódik. Ennek eredményeként nagyobb teljesítményre lehetünk képesek a nyár során, mellyel kiváló formában vághatunk neki a szezonnak.
format_quote  

Arra törekszünk, hogy minden edzőteremben, sportcsapatban, iskolában és végül minden otthonban elérhetőek legyünk. Minél többen alkalmazzák a BlazePodot képzési eszközként, annál nagyobb a siker számunkra.

Yaniv Shneiderman

A Blazepod alapítója

Lépj magasabb szintre

Büszkék vagyunk arra, hogy olyan terméket forgalmazhatunk, ami minden korosztály számára tökéletes. Már egészen kicsi korban látjuk, hogy a podokkal fejlesztik a szülők gyermekeik kognitív képességeiket, hogy felkészítse őket az élet azon szakaszára, ahol a reakció és a figyelem kiemelkedően fontos szerepet kap. Felnőtt és idősebb korban ezeknek a szinteknek a fenntartása rendkívül fontos, továbbá fizioterápiás célokra is kiválóan alkalmazhatók.
Nem kell azonban sportolónak lennünk, hogy levezessük a reakcióidő fontosságát a hétköznapokra. Ahogy beszállunk az autóba és részt veszünk a forgalomban felelősséggel tartozunk mind a sajaát, utasaink és a többi sofőr biztonságáért. Ilyenkor az, hogy a vezetés ideje alatt végig 100%-os koncentrációt nyújthassunk elengedhetetlen a figyelem hosszútávú fejlesztése. De akár egy sokkal általánosabb példával, a beszélgetéssel is szemléltetni lehet a rakcióidő fontosságát. Egy fontos tárgyalás vagy egy randi alatt is fontos, hogy milyen helyzetekre hogy reagálunk, hiszen s másik személy a cselekedeteink és elhangzott szavak alapján állít fel egy képet magunkról, és nem mindegy, hogy az hogy is néz ki.

Szerezd be a Trainer szettet

most!

HUF
161190
 
HUF

Összegzés

Ne hagyd, hogy képességeid romoljanak az idő múlásával. Előzd meg a nehéz helyzeteket és válaszd bármelyik Blazepod szettünk vagy csomagunk, hogy a mindennapi életben és a sportban is kihozd magadból a maximumot. Termékeinket most limitált ideig kedvezményes 20%-kal olcsóbban szerezheted meg a Nyár indító akció ideje alatt.
Reagálj gyorsabban. Teljesíts jobban.
Vissza a tetejére