• +36 30 391 2196; +36 20 599 4367
  • Egész héten reggel 8-tól este 8-ig

X. Blazepod Cup

Vasárnap egy hidegebb reggelen 10 órakor kezdődött el a már 10. alkalommal megrendezett Blazepod Cup. 4 pályán, jobbnál jobb csapatok mérkőztek meg egymással nagyon izgalmas, parázs meccseken, amit sok néző, szülő követett a helyszínen.

U8-ban bajnokság rendszerben egyszer játszott minden csapat egymással, míg az U10-es korosztályban a csoport meccsek után egy rettentően kiélezett kieséses szakasz vette kezdetét, ahol a bronzérem sorsa büntetőkkel dőlt el a Salgótarján és a házigazda Kelen csapata között, ahol a nógrádi csapat került ki nyertesen. Minden csapat oklevelet kapott, de az 1-3. helyezett érmekben és kupában részesült, illetve a legügyesebb játékosokat is díjaztuk. Díjat kapott a torna legjobb játékosa, gólkirály és a torna legjobb kapusa a HK Gloves felajánlásával egy új, szép kesztyűt is kapott. A torna történetében első alkalommal Blazepodos díj is volt, még pedig a Color Catch nevezetű játékunkat lehetett kipróbálni és minden korosztályban a legtöbb pontot, érintésszámot elért gyerkőc megnyerte a Blazepod bajnok díjat.

 

A csapatoknak és edzőknek előre szólunk akik szeretnének jönni a következő alkalommal, hogy a többi kupán is lehet számítani erre a kis versenyre, szóval lehet gyakorolni a Blazepodokkal. Ha szeretnének beszerezni egy Blazepod szettet vagy kipróbálni őket, ezen a linken tudják beszerezni a termékünket: 

Termékek megtekintése

Blazepod Cup helyezések:

U8:

1. Százhalombatta

2. Puebla Focisuli

3. Budaörs

4. Eger

5. 4 Trainerz

6. Kelen

 

U10:

1. Mészöly

2. Dunaharaszti

3. SBTC

4. Kelen

5. Gyöngyös

6. Eger 1

7. Eger 2

8. Délegyháza

 

Köszönjük mindenki aki résztvett vagy éppen kilátogatott a kupára!

Vissza a tetejére