• +36 30 391 2196; +36 20 599 4367
  • Egész héten reggel 8-tól este 8-ig

IX. Blazepod Cup

Csicseregtek a madarak és fényes napsütésben futkározó gyerekek hangos kiáltásaira érkeztünk meg a IX. Blazepod Cup eseményeire. Rengeteg szülő és hozzátartozó kísérte el a fiatalokat a tornára és az egymáshoz közel álló emberek sem hallották egymás szavát a hangos szurkolások közepette.

A kupasorozat nagyon népszerű és a csapatok alig várják minden alkalommal, hogy részt vehessenek rajta, hiszen a díjak elnyerése mellett esélyük van kipróbálni Blazepod eszközeinket, mely ugyancsak sokak által szeretett.

Amint azt minden alkalommal látjuk, a gyerekekben ég a versenyszellem, hogy társaiknál rövidebb reakcióidő alatt érintsék meg a podokat, így a játék élvezete csak tovább nő. Szerencsére ez a mentalitás a pályán is megtalálható volt és szívet melengető érzés volt, mikor a győztes csapatok örültek a megérdemelt győzelemnek.

A torna végére többen megízlelhették a győzelem édes ízét és sikerrel vették át a megérdemelt díjakat. 

Köszönjük minden egyes csapatnak, akik részt vettek a tornán, hogy általuk létrejöhetett ez a kiváló esemény, mert hisszük, hogy a gyerekek fejlődésében az ilyen alkalmak komoly szerepet játszanak. Reméljük, hogy a következő alkalommal is viszontlátunk mindenkit és ismerős arcokat láthatunk a záró közös képeken.

A tornáról készített képek az alábbi linken érhetők el.

 

Vissza a tetejére